Over ons

WELKOM op Gastric.nl

Mijn naam is Floor en ik ben de ontwikkelaar van Gastric.nl. Buiten dat ik oprichtster ben van deze website, ben ik één van jullie. Iemand die een heel mooi en groot besluit heeft genomen om haar leven om te gooien. Ik zal jullie meenemen in mijn verhaal:

Slank zijn zit mij niet in de genen. Van mijn familie hebben de meeste van ons overgewicht en een groot deel, net als ik, morbide obesitas. Gezelligheid en eten gaan bij ons hand in hand. De jaren dat ik slank(er) was, kan ik me eigenlijk niet meer herinneren. Je kent jezelf niet beter, je bent wie je bent. Dat ik steeds zwaarder werd, maakte mij voor mijn gevoel niet minder Floor. Je grens groeit gewoon met je mee. Uiteindelijk heb ik na jaren diëten en heel wat emotionele bergen verzetten, gekozen voor een complete wending in mijn leven.

Doorbreek je cirkel

De afspraak bij de huisarts voor een goed gesprek was zo gemaakt. Hij was het met mij eens: deze cirkel moest doorbroken worden en alleen ging dat niet meer lukken. Ik werd doorverwezen naar het Bariatrisch Centrum in Bergen op Zoom en zo rolde ik het traject in om geopereerd te worden. 15 december 2014 was de dag van het begin van mijn nieuwe leven. Maanden heb ik er naartoe geleefd en nu werd de échte stap dan eindelijk gezet. Alles is goed gegaan en hier staan we dan, maanden later, kilo’s lichter en een compleet ander mens. Je weet soms niet hoe keuzes uitpakken, maar dit had ik nóóit durven dromen… “Er is minder van mij, maar nu ben ik meer mezelf”.

Zowel voor als na mijn operatie ben ik veel op zoek geweest naar informatie van lotgenoten. Je kunt veel vinden over de inhoud van de operatie(s), maar persoonlijke verhalen zijn wat lastiger te vinden. Vandaar dat ik dit platform ben gestart. Een plek die alleen maar van óns is en waar wij onszelf mogen zijn.

Ik nodig je van harte uit om vrienden te worden met mij op jouw persoonlijke pagina. Je kan mij vinden onder Floor Meima. Zo blijven we op de hoogte van elkaars voortgang. Elke dag post ik een update over hoe het met mij gaat. Jij ook? We zullen elkaar vast ook wel tegenkomen op ons forum!

Over Gastric.nl

Gastric.nl is hét platform voor mensen met een Gastric operatie. Van eiwitrijk eten en sporten in je huiskamer tot columns van partners. Dagelijks kun je hier alle ins en outs lezen die te maken hebben met het leven van een minimaatje. Op ons forum kun je met een gerust hart je ei kwijt en je kunt er al je ervaringen delen met lotgenoten. Ons doel is het samenbrengen van de mensen die zo sterk zijn geweest een grote wending in hun leven te maken. Namelijk: door voor zichzelf te kiezen!

Gastric.nl is van ons voor ons. Of je nou op zoek bent naar informatie over een Gastric operatie, tips voor je komende vakantie of het vinden van een sportmaatje; op gastric.nl kun je terecht! Elke week komen er nieuwe artikelen online en omdat op ons forum alleen maar lotgenoten meelezen; is er altijd wel iemand die je raad kan geven wanneer je er niet helemaal uitkomt.

Heb jij zelf ook een mooi verhaal of wil je graag iets met ons delen? Schroom dan niet om je verhaal naar onze redactie te sturen. Dit kan via ons contactformulier of stuur ons direct een mail naar info@gastric.nl

Ik nodig je van harte uit om GRATIS lid te worden van onze community en vrienden te worden met mij via jouw persoonlijke pagina. Je kunt mij vinden onder de naam Floor Meima. Zo blijven we van elkaar op de hoogte van elkaars voortgang. Elke dag post ik een update over hoe het met mij gaat. Jij ook? We zullen elkaar vast ook wel tegenkomen op het forum.

Natuurlijk kun je ons ook vinden op Facebook. Wil je adverteren of zie je een leuke samenwerking wel zitten? Stuur dan een email naar info@gastric.nl ter attentie van Floor Meima.

Veel liefs, Floor

©2017 Gastric.nl | Alle rechten voorbehouden | Website Ontwikkeling door Startsterk.nl | Algemene Voorwaarden | Disclaimer

Log in with your credentials

Forgot your details?