Voedingssupplementen van Flinndal

banner flinndalVoedingsupplementen | Flinndal

De informatie vliegt je om de oren wanneer je in het voortraject zit voor je operatie. Natuurlijk heeft het ziekenhuis het gehad over extra voedingssupplementen innemen. Maar welke waren dat ook alweer? Welke merken bestaan er eigenlijk? Kan je niet gewoon de vitamine van Kruitvat innemen?! Het belang van goede voedingssupplementen onder minimaatjes wordt soms flink onderschat. Daarom pluizen wij voor jullie de verschillende merken uit. We leggen ze uit, vergelijken ze met elkaar en verwerken ze in het overzicht. Deze week: Flinndal.

Omdat het grootste deel van de minimaatjes een Gastric Bypass óf een Gastric Sleeve heeft ondergaan, hebben we ervoor gekozen op basis van deze twee operaties de voedingssupplementen te vergelijken. Flinndal biedt op dit moment één soort WLS voedingssupplementen aan. 

Het merk

Misschien slik je zelf voedingssupplementen van Flinddal, of heb je ooit van hen gehoord. Het bedrijf bestaat al een jaartje of 10, maar sinds kort ook beschikbaar voor ons! Sinds 2015 biedt Flinndal speciaal voor minimaatjes supplementen aan die geoptimaliseerd zijn voor ons.

Voor wie zijn ze geschikt?

In tegenstelling tot bijvoorbeeld FitForMe biedt Flinndal één soort supplementen aan geschikt voor mensen met een Gastric operatie. Deze supplementen zijn geoptimaliseerd voor mensen met een Gastric Bypass. De supplementen zijn in tabletvorm, om oprispingen te voorkomen tijdens het oplossen van de tablet in de maag.

Waar verkrijgbaar

Flinndal  richt zich volledig op de onlinemarkt en is dus alleen online verkrijgbaar. Je kunt de pillen bestellen via de website www.flinndal.nl. Er bestaan dus geen fysieke winkels of centra die Flinndal verkopen.

Kun je een proefpakket aanvragen?

Zeker, bij Flinndal kan op ieder adres een proefpakket aanvragen met genoeg supplementen voor twee weken dagelijks gebruik. Dit proefpakket kost eenmalig €1,95 inclusief verzendkosten. Het proefpakket valt samen met een informatiebrochure op je mat.

Grootte pil

Flinndal Gastric Bypass

Kosten per pil per dag bij losse aanschaf

Flinndal Gastric BypassWanneer je bij Flinndal een abonnement afsluit dan ben je per jaar zo €20,- goedkoper uit en krijg je elke drie maanden de supplementen automatisch thuisgestuurd. Mocht je bijvoorbeeld een voorraad opbouwen of even tijdelijk geen voedingssupplementen slikken dan kun je de service gemakkelijk tijdelijk op pauze zetten. Nadeel hiervan is dat je aan een abonnement gebonden bent. Voordeel is natuurlijk weer dat je nooit zonder zit!

Vaak krijg je ook nog extra voordelen als lid, zoals de dagelijkse service en hulp die het team van Flinndal kan bieden. Ook krijg je bij je eerste bestelling een gratis tablettensnijder en een bewaardoosje voor de supplementen.

Ingredientenlijst

WLS voor na een Gastric BypassFlinndal Gastric Bypass

Zijn de supplement wetenschappelijk onderbouwd?

Flinndal heeft zelf geen wetenschap onderzoek gedaan naar het gebruik van voedingssupplementen na een Gastric Bypass. Op de website staan verschillende links met bronnen die zij hebben geraadpleegd tijdens het ontwikkelen van de supplementen. Hecht je hier waarde aan, dan is het raadplegen van het kopje ‘onderzoek’ op de website van Flinndal zeker de moeite waard.

Gebruik onder de Gastric.nl lezers

Voor elk merk voedingssupplementen die wij belichten houden we via onze Facebook altijd een poll. Zo kun je zelf een inschatting houden hoeveel gebruik er wordt gemaakt van het merk. We hebben deze poll gehouden van 14 op 15 maart.

13% van de Gastric lezers gebruikt op dit moment wél Flinndal

87% van de Gastric lezers gebruikt op dit moment géén Flinndal

Ben je benieuwd wat de resultaten zijn van de andere aanbieders? Check dan even deze pagina! Daar staan inmiddels ook anders merken beschreven met prijsvergelijkingen en belangrijke gegevens!

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Controlecode * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

©2017 Gastric.nl | Alle rechten voorbehouden | Website Ontwikkeling door Startsterk.nl | Algemene Voorwaarden | Disclaimer

Log in with your credentials

Forgot your details?