medischID bannerMedisch ID

Misschien heb je zelf al een pas of ben je bekend met het principe. Een medisch ID is een kaart waar jouw belangrijkste medische gegevens op staan. In ons geval zijn de medisch ID-kaarten ontworpen voor mensen met een vermageringsoperatie. Ideaal voor in je portemonnee.

Wat houdt het in?

In de webshop van Gastric.nl  kun je een medisch ID aanschaffen. Het Medisch ID wordt gemaakt van hoogwaardige kwaliteit plastic. Vergelijkbaar met jouw bankpas of creditcard is de kaart niet gelamineerd maar wordt de tekst daadwerkelijk gedrukt op de kaart.De gegevens die op het pasje komen zijn: je naam, welke operatie je hebt ondergaan, telefoonnummer van het behandelende ziekenhuis en je eventuele allergieën. Nadat je hem hebt aangevraagd gaan wij aan de slag om voor jou je eigen persoonlijk medisch ID te ontwerpen.

Waar kun je het allemaal voor gebruiken?

☆ Ben je op reis en moet je om wat voor reden dan ook naar het ziekenhuis? Op jouw persoonlijke pas staan al jouw belangrijke gegevens. Zo weet je zeker dat het ziekenhuis weet dat jij een minimaag hebt.

☆ Ga je uiteten maar krijg je geen volledige maaltijd op? Bij veel restaurants krijg je op vertoon van jouw pas een kleinere portie en vaak zelfs korting.

☆ Dat NSAID’s worden afgeraden is voor velen van ons bekend. Helaas is dit voor veel specialisten nog niet vanzelfsprekend. Je hebt nu altijd een extra waarschuwing bij je.

☆ Wanneer je last hebt van vervelende allergieën kun je dit aantonen met jouw Medisch ID.

☆ Het geeft een veilig gevoel voor jou en je omgeving.

0 Comments
  1. Profielfoto van Zwanita Timmermans
    Zwanita Timmermans 5 maanden ago

    Hoe komen jullie aan alle gegevens voor op de medisch id

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Controlecode * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

©2017 Gastric.nl | Alle rechten voorbehouden | Website Ontwikkeling door Startsterk.nl | Algemene Voorwaarden | Disclaimer

Log in with your credentials

Forgot your details?