Winactie FitForMe | Win een jaarvoorraad voedingssupplementen

banner Fit for Me winactieWinactie FitForMe | WIN EEN JAAR LANG GRATIS VOEDINGSUPPLEMENTEN

Kunnen jullie je dit artikel nog herinneren? We beschreven hier alles over de voedingssupplementen van FitForMe. Het artikel werd ontzettend goed gelezen en ontvangen. Het is fijn om te weten hoe groot, duur en hoe ‘goed’ de supplementen daadwerkelijk zijn die we slikken. Omdat wij de beroerdste niet zijn hebben we de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met FitForMe. Dat leidde tot wel een hele gave samenwerking.

Wat kun je winnen

Omdat wij afgelopen maandag een geweldige primeur hadden (ons lidmaatschappensysteem is nu volledig gratis) hebben wij contact gezocht met FitForMe. Zij zagen een samenwerking wel zitten. Een mailwisselingen en een aantal telefoontjes laten hadden we een deal.

De winactie die zij wel wilden uitdragen?! EEN JAAR LANG GRATIS VOEDINGSSUPPLEMENTEN. Ja, dat lees je goed! Een jaar lang! Geopereerd aan een Gastric Bypass, Sleeve, Scopinaro of een Duodenal switch? Geen probleem! FitForMe heeft voor iedereen passende supplementen.  Hoe ontzettend gaaf is dat?

Bij 500 leden (de tussenstand kun je bijhouden op deze pagina) op onze website verloten wij onder al onze leden de geweldige prijs van een jaar lang voedingssupplementen. Ongeacht welke operatie je hebt ondergaan, je maakt altijd kans.

Wat moet je doen om kans te maken

  • Schrijf je in als lid op Gastric.nl verplicht om kans te maken op een jaarvoorraad FitForMe supplementen
  • Zorg dat je onze Facebookpagina hebt geliked je maakt hiermee extra kans op winnen
  • Stel jezelf voor op ons forum je maakt hiermee extra kans op winnen

Kies je ervoor om je alleen in te schrijven op Gastric.nl, dan is dat helemaal prima. Zo maak je kans op een jaar lang gratis voedingssupplementen. Wil je graag extra kans maken? Dat kan! Als je twee van de drie voorwaarden doet, maak je twee keer meer kans om te winnen. Maar wanneer je aan alle drie van de bovenstaande voorwaarden voldoet dan maak je niet één of twee maar drie keer keer meer kans om te winnen. Best de moeite waard toch?! Dat dachten wij ook!

Als we de 500 leden bereikt hebben dan kiezen we de gelukkige winnaar! We sturen je een privé bericht via de website. Houd dus je persoonlijke profiel in de gaten op gastric.nl. Let op: je krijgt een jaarvoorraad aan de voedingssupplementen die passend zijn voor jouw operatie! Vergeet dit dus niet te vermelden als we je een privé bericht hebben verstuurd. Wil je op de hoogte blijven van de tussenstand? Check dan de Facebookpagina van Gastric.nl.

Heel veel succes!

 

1 Comment
  1. Haasakker 1 jaar ago

    Ik gebruik al anderhalf jaar een product van Fitt for me ( voor gbp), en ik heb nog geen dag spijt hiervan gehad. Al mijn waardes blijven goed, maar ja je moet ze natuurlijk wel freqent innemen. Ik ben een tevreden mens over Fitt for me.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Controlecode * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

©2017 Gastric.nl | Alle rechten voorbehouden | Website Ontwikkeling door Startsterk.nl | Algemene Voorwaarden | Disclaimer

Log in with your credentials

Forgot your details?