De webshop is online!

opening webshop banner3De webshop is eindelijk online!

Kunnen jullie ons welkom bij Gastric 2.0 artikel nog herinneren? De ‘oude’ versie van de website ging op de schop: een volledig gratis platform kwam hier voor terug. In het artikel gaven we aan te werken aan een webshop waar je het Medisch ID en ons kladblokje kunt bestellen. Voorheen kon dit tevens alleen via het aanschaffen van een lidmaatschap. 

Nu we de betaalde versie van het lidmaatschap geschrapt hebben, was er geen mogelijkheid meer om aan een Medisch ID of kladblok te komen. De afgelopen maanden hebben we ontzettend veel mailtjes en berichtjes gehad met de vraag of we al bezig waren met een webshop. Natuurlijk wilden we graag gehoor geven aan deze vraag en zo ontstond het concept voor een Gastric.nl webshop. Zo’n webshop bleek niet van de een op andere dag gebouwd te zijn… Wederom hebben we heel wat uurtjes rond te tafel gezeten om het concept uit te werken.

Het mocht dus even duren, maar dan heb je ook wat! De webshop van Gastric.nl staat sinds vandaag online!

Wat is er te koop in onze webshop?

Medisch ID

Het kon ook bijna niet anders: Het Medisch ID.

Misschien heb je zelf al een (zelfgemaakte) pas of ben je bekend met het principe; Een Medisch ID is een kaart waar jouw belangrijkste medische gegevens op staan. In ons geval zijn de medisch ID kaarten ontworpen voor mensen met een vermageringsoperatie. Ideaal voor in je portemonnee.

Het Medisch ID wordt gemaakt van hoogwaardige kwaliteit plastic. Vergelijkbaar met jouw bankpas of creditcard is de kaart niet gelamineerd maar wordt de tekst daadwerkelijk gedrukt op de kaart. De gegevens die op het pasje komen zijn: jouw naam, welke operatie je hebt ondergaan, telefoonnummer van het behandelende ziekenhuis en je eventuele allergieën. Nadat je het hebt aangevraagd gaan wij aan de slag om voor jou je eigen persoonlijk Medisch ID te ontwerpen.

Waar kun je het allemaal voor gebruiken?

☆ Ben je op reis en moet je om wat voor reden dan ook naar het ziekenhuis? Op jouw persoonlijke pas staan al jouw belangrijke gegevens. Zo weet je zeker dat het ziekenhuis weet dat jij een minimaag hebt.

☆ Ga je uiteten maar krijg je geen volledige maaltijd op? Bij veel restaurants krijg je op vertoon van jouw pas een kleinere portie en vaak zelfs korting.

☆ Dat NSAID’s worden afgeraden is voor velen van ons bekend. Helaas is dit voor veel specialisten nog niet vanzelfsprekend. Je hebt nu altijd een extra waarschuwing bij je.

☆ Wanneer je last hebt van vervelende allergieën kun je dit aantonen met jouw Medisch ID.

☆ Het geeft een veilig gevoel voor jou en je omgeving.

Het Medisch ID kost €7,95 exclusief verzendkosten

kladblok gastricOok een bekende onder veel minimaatjes: De dagelijkse planner!

Heb jij ook moeite met het bijhouden van jouw doelen en vooruitgang? Of vind jij het gewoon een heerlijk gevoel om aan het einde van de dag alle vakjes af te kunnen strepen? Dan is deze dagelijkse planner echt iets voor jou!

Elk  A5 formaat kladblok bevat 50 velletjes om je dagelijkse voortgang bij te kunnen houden. Verkrijgbaar in twee verschillende designs en gedrukt op kwalitatief hoogwaardig papier. Speciaal ontworpen voor de lezers van Gastric.nl!

Waar kun je het allemaal voor gebruiken?

☆ Om zeker te weten dat je jouw medicijnen wel inneemt kun je deze twee keer per dag afvinken: ’s ochtends en ‘s avonds.
☆ Streep jouw gedronken glazen drinken weg. Ga de uitdaging aan om jouw aanbevolen dagelijkse hoeveelheid drinken te halen!
☆ Het is belangrijk bij te houden wat je zoal eet op een dag. Dit geeft je controle over je eetgewoontes. Ook kun je later altijd terugkijken waar je eventueel ziek van bent geworden.
☆ Bewegen is belangrijk! Schrijf nu elke dag jouw beweeg- en sporttijden op!
☆ Ook hier kun jij jouw gewicht invullen. Zo heb je uiteindelijk een mooi overzicht van je gewicht in de loop der tijd.
☆ En zeker niet onbelangrijk: er is genoeg ruimte voor jouw dagelijkse to do’s!

De dagelijkse planner kost €5,95 exclusief verzendkosten

Mis je nou echt een product of heb je vragen? Je kunt ons altijd mailen via het contactformulier. Wij doen ons best zo snel mogelijk antwoord te geven op alle vragen!

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Controlecode * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

©2017 Gastric.nl | Alle rechten voorbehouden | Website Ontwikkeling door Startsterk.nl | Algemene Voorwaarden | Disclaimer

Log in with your credentials

Forgot your details?