Voedingssupplementen van FitForMe

banner Fit for Me witterVoedingsupplementen | FitForMe

De informatie vliegt je om de oren wanneer je in het voortraject zit voor je operatie. Natuurlijk heeft het ziekenhuis het gehad over extra voedingssupplementen innemen. Maar welke waren dat ook alweer? Welke merken bestaan er eigenlijk? Kan je niet gewoon de vitamine van Kruitvat innemen?! Het belang van goede voedingssupplementen onder minimaatjes wordt soms flink onderschat. Daarom pluizen wij voor jullie de verschillende merken uit. We leggen ze uit, vergelijken ze met elkaar en verwerken ze in het overzicht.

Omdat het grootste deel van de minimaatjes een Gastric Bypass óf een Gastric Sleeve heeft ondergaan, hebben we ervoor gekozen op basis van deze twee operaties de voedingssupplementen te vergelijken. In tegenstelling tot het grootste deel van de aanbieders heeft FitForMe een groter aanbod voedingssupplementen met betrekking tot de type operaties. Wij lichten ze allen even apart uit.

Het merk

FitForMe is onder de meeste minimaatjes wel bekend; het is een van de grootste spelers in deze branche. Zij werken onder andere samen met het N.O.K. Ze richtten zich ooit ook op voedingssupplementen buiten de WLS maar focussen zich nu vooral op het optimaliseren van supplementen voor minimaatjes. Ze hebben een grote groep aan diëtisten in het team en zijn via verschillende kanalen zoals ons forum, een website en de telefoon te bereiken. So far so good.

Voor wie zijn ze geschikt?

FitForMe richt zich op vrijwel alle vermageringsoperaties. Dit betekent dat zij speciaal afgestemde supplementen hebben voor mensen met de volgende operaties:

Waar verkrijgbaar

FitForMe richt zich volledig op de onlinemarkt en is dus alleen online verkrijgbaar. Je kan de pillen bestellen via de website www.fitforme.nl. Er bestaan dus geen fysieke winkels of centra die FitForMe verkopen.

Kun je een proefpakket aanvragen?

Zeker, bij FitForMe kan iedere persoon een gratis proefpakket aanvragen met genoeg supplementen voor twee weken dagelijks gebruik. Mocht er een kauwtablet beschikbaar zijn van jouw passende supplementen dan krijg je deze ook gratis meegeleverd.

Grootte pil

Grootte pillen

Kosten per pil per dag bij losse aanschaf

Microsoft Word - Document3Wanneer je bij FitForMe een abonnement afsluit dan ben je per maand zo €4,00 goedkoper uit en krijg je elk half jaar de supplementen automatisch thuisgestuurd. Nadeel hiervan is dat je aan een abonnement gebonden bent. Voordeel is natuurlijk weer dat je nooit zonder zit!

Vaak krijg je ook nog extra voordelen als lid, zoals de dagelijkse service en hulp die het team van FitForMe kan bieden of de gratis Vitamine A die wordt aangeboden bij de WLS Maximum voedingssupplementen.

Ingredientenlijst

WLS Forte & WLS Forte Kauwtablet voedingssupplementen voor Gastric BypassGastric Bypass pillen

WLS Optimum & WLS Optimum kauwtablet voedingssupplementen voor Gastric Sleeve en MaagbandGastric Sleeve pillen

WLS Maximum voedingssupplementenScopinaro pillen

Zijn de supplement wetenschappelijk onderbouwd?

FitForMe-supplementen zijn één van de enige, danwel niet de enige op dit moment die wetenschappelijk onderbouwd worden door onderzoek uit eigen initiatief. Hecht je hier waarde aan, dan is FitForMe waarschijnlijk de enige producent waar je op dit moment een duidelijk door henzelf wetenschappelijk onderzoek als onderbouwing kunt krijgen!

Gebruik onder de Gastric.nl lezers

Voor elk merk voedingssupplementen dat wij belichten houden we via onze Facebook altijd een poll. Zo kun je zelf een inschatting houden hoeveel gebruik er wordt gemaakt van het merk. Deze poll over FitForMe is gehouden van 11 op 12 januari 2016:

66% van de lezers gebruikt op dit moment wél FitForMe.

44% van de lezers gebruikt op dit moment géén FitForMe maar een ander merk.

1 Comment
 1. renske 1 jaar ago

  Hoi,

  handig dat jullie de verschillende aanbieders onder de loep gaan nemen,
  ben benieuwd naar de multivitamine van Albert Heijn en de Etos.

  Ik zou ook graag willen weten wat de reden is dat 44% niet de fit for me gebruikt?
  Heeft dat een financiele reden of is er iets anders aan de hand?
  Ik slik ze dus niet omdat ik een TE FORS hoog gehalte aan ijzer in mijn bloed heb.
  ben overgestapt op twee tabletten van de AH/Etos en daar is het iets mee gedaald, maar nog niet op “normaal” niveau .
  Geen zorgen ik zit niet in de zorgelijke waarden 🙂 maar ik neem het kennelijk goed op.
  al mijn andere waarden zijn wel normaal , ook zonder fit for me.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Controlecode * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

©2017 Gastric.nl | Alle rechten voorbehouden | Website Ontwikkeling door Startsterk.nl | Algemene Voorwaarden | Disclaimer

Log in with your credentials

Forgot your details?